Галерия (2)


Колеги и приятели на изкуството в България,

много сме щастливи да ви съобщим страхотната новина, че нашият сайт sbh.bg спечели Първа награда в престижния конкурс „Сайт на годината“ 2022!


+++

Благодарим ви!

Благодарим на Георги Линков и екипа на Studio X Digital за професионализма и истинската ангажираност към каузата Съюза на българските художници да има съвременен, красив и функционален сайт. Браво, момчета, скроихте всичко по мярка!

Благодарим на колегите и приятелите, които помогнаха в реализацията на този мащабен проект.

Благодарим на всички наши сътрудници и партньори, художници, критици, фотографи и галеристи, които изпълват със съдържание и смисъл това място. 

Благодарим на нашата постоянна аудитория и хилядите нови посетители на sbh.bg  –  не можем да повярваме колко много сте станали за по-малко от година!

Благодарим на Национален фонд „Култура“ за финансовата подкрепа, без която реализацията на този проект нямаше да бъде възможна!

Вярваме, че усилията ни да развием и надградим започнатото ще срещат все повече подкрепа!

Информационен отдел на СБХ за sbh.bg: 

Антон Стайков, отговорен редактор
Юлия Портарова, редактор
Свобода Цекова, контент дизайн 
Елена Спасова, фотограф


+++

За наградата

Журито на конкурса „Сайт на годината“ 2022, съставено от дизайнери, маркетинг специалисти, ръководители на проекти, SEO/SMM, ПР, журналисти, програмисти и блогъри, класира сайта на Съюза на българските художници

sbh.bg на Първо място в категория „Институционален сайт“.
+++


За платформата sbh.bg

Новата страница на СБХ – sbh.bg!

Да, това е нова страница. Не просто уеб страница, а нова страница в начина, по който Съюзът на българските художници ще отразява и архивира всички важни изложби и събития в залите си и извън тях. Една отворена и динамична платформа за информиране, за споделяне, за разглеждане и за памет.

Огромни масиви от публикации, съобщения, фотографии намериха мястото си тук. Постарахме се да изградим структура, която да представя това разнообразно съдържание адекватно както за художниците, така и за критиците на българското изкуство. Тази платформа е мислена и като място, където една по-широка публика ще може да се запознае с художниците и тяхната работа вчера, днес, утре.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на
Национален фонд „Култура“ / National Culture Fund, Bulgaria


+++


За конкурса

Конкурсът „Сайт на годината“ е насочен към собствениците и създателите на сайтове, като цели да докаже високия стандарт на уеб в България. Целта му е да покаже стойностни проекти в различни области, да промотира работата на талантливи български дизайнери и програмисти. Всички уеб разработки се разглеждат и оценяват от национално жури от експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. 

Повече за конкурса „Сайт на годината“ можете да научите тук:

Смислови групи: