Първи етаж

Изложбата „ГРАНИЧНО-БЕЗГРАНИЧНО” на Станислав Памукчиев е превърнала първия етаж на галерията в тайнствено, магично място, едновременно близко и далечно за нас

Втори етаж

От 20:00 на втория етаж ще има движение - хепънинът OCCUPY YOURSELF (Окупирай себе си) ще представи финалните проекти от уъркшопа „Occupy Yourself”, проведен в края на април в рамките на фестивала Sofia Underground. Форматът на събитието е постмодерна опера с участието на някои от най-интересните експериментатори и нойз музиканти, видео артисти и художници визионери, както и задължителните движенчески изпълнения.

Трети етаж

БЪЛГАРСКО ХАРТИЕНО ИЗКУСТВО – една от изложбите от София хартиен арт фест 2013.

Четвърти етаж

ФИЛАТЕЛНОТО ТВОРЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ 1901-2011 -  забележителна колекция на Симеон Йорданов, която той започва да събира през 1947 г. Представени са 101 художници,  работили в областта на пощенско-филателните издания от 1901 г. до днес. На 150 табла са изложени не само готови пощенски марки, карти и пликове, но и скици, ескизи и варианти, показващи процеса на създаване на тези произведения на приложното изкуство.