Уважаеми колеги,

Предоставяме на Вашето внимание следната промоция от „Фрейм дизайн” на платна за рисуване:

Фирма „Фрейм Дизайн“ ЕООД  вече предлага на своите клиенти платна за рисуване италианско фабрично грундирано платно и клинова подрамка. Четири модела канава с различен състав, памук, юта и 100% лен Ви предоставят възможността да използвате различни техники и материали  за рисуване. Сухият и здрав иглолистен материал, от който е изработена клиновата подрамка, гарантира запазване на цялостта на платното за много дълго време напред. Можете да закупите от нас, както готови платна за рисуване, така и само платно на ролка или на квадратен метър.

„Фрейм  Дизайн“ прави промоция на платната за рисуване в периода от 01.04.2014 г. до 31.05.2014 г. и всеки член на Съюза на българските художници може да се възползва от 10% отстъпка в периода на промоцията. При покупка на платна ние ще предоставим на всеки клиент и 10% отстъпка при поръчка на рамки за картини.

Поверяваме нашите пратки на куриерска фирма Лео Експрес и извършваме доставка в цялата страна. При поръчка до 100 лв. цената за доставка е 5 лв., а над тази сума доставката е безплатна. Може да закупите и на място в нашите магазини в София: ул. „Цветан Минков” 8 – GSM 0896841413; ул. „Шипка” 6 - GSM 0892684691; Плевен: ул. „Неофит Рилски” 67 - GSM 0896841404.

На разположение сме за справки по телефона. Предоставяме на Вашето внимание и нашата ценова листа с класическо платно подходящо за рисуване с маслени и акрилни бои.

Ценовата листа можете да свалите от ТУК.