- | София прес
Галерия (3)

Асоциацията на професионалните фотографи (България), с любезното съдействие на Съюза на българските журналисти, Съюза на българските художници и галерия-книжарница София Прес представя една изложба на Националната асоциация на професионалистите във фотоиндустрията (Русия).

Националната асоциация на професионалистите във фотоиндустрията - Русия има удоволствието да ви представи избрани фотографии на своите членове в
книжарница-галерия София Прес от 5 до 13 април 2017 г. НАПФ е млада руска асоциация, обединяваща в своите редици специалисти от всички професии във фотоиндустрията. Основната част на НАПФ е съставена от професионални фотографи на изключително високо ниво, работещи в различни жанрове и области на фотографията - реклама, портрет, архитектура, пейзаж, мода, файн арт и други. Много от тях са победители и финалисти в престижни световни фотоконкурси.За първата изложба на НАПФ в България са селектирани 25 фотографии, които най-добре отразяват вътрешния мироглед на нейните членове. Чрез тези образи всъщност виждате един колективен портрет на руската асоциация НАПФ.

https://www.facebook.com/rusnapp/

Автори:
Карен Кананян
Дмитрий Монаков ( Ульф Хедхинн)
Никита Пилюкшин
Саша Санникова
Игорь Панков
Алиса Гуткина
Катерина Плотникова
Андрей Жуков
Кристина Козулицына
Серж Головач
Даша Матросова
Сергей Стрельников
Владимир Щукин
Ашот Геворкян
Юрий Сидоренко
Ляля Гарбуз
Анна Крауклис
Григорий Горячев
Анатолий Бисинбаев
Алексей Чугуй
Владимир Бочковский
Александр Варварин
Дарья Булавина
Нина Киселева